Het lekkerste reizende festival van het jaar

In de zomer van 2023 trekt TOOST festival weer door het land met een bonte karavaan foodtrucks, muziek en artiesten.

Geniet van de lekkerste happen, proost met vrienden en familie op het weekend of dans met je collega’s voor het rollende podium. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen bij het circus, het schminken of met de TOOST quiz.

Check in de agenda of TOOST festival ook bij jou in de buurt komt! Met wie TOOST jij?

De foodtrucks

Om je vingers bij af te likken! De TOOST food-lineup is altijd om je vingers bij af te likken, neemt je mee langs vele windstreken en heeft voor elke smaak wat wils!

VOOR KLEINE EN GROTE ETERS

Kom gerust met de hele familie naar TOOST want ook de kleine TOOST’ers blijven makkelijk een dagje zoet op het festival. Zo zijn er elke dag verschillende workshops van Kunstkipp, is er een circusspeelplaats, wordt er geschminkt, kan er geschommeld worden in de nostalgische schommelbootjes en kunnen kleine speurders zich vermaken met de TOOST festivalquiz!

Familiereünie of kinderfeestje?
Lijkt TOOST je wel een mooie gelegenheid voor een familiereünie of kinderfeestje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en om te reserveren.

De Kids-crew

Om een leuk programma voor de kleine festivalgangers te verzorgen werkt TOOST samen met o.a. Circus Snor voor de circusspeelplaats en worden workshops verzorgd door de creatievelingen van KunstKipp!

Blijf op de hoogte van het programma

Toost met vrienden

MET DE HELE BUPS

Bel vandaag nog die vrienden waar je al zo lang mee zou afspreken, zet een mededeling in de buurtapp, vier veel te laat alsnog je verjaardag… of bedenk een andere reden om al je vrienden en bekenden mee te nemen naar TOOST.

Want struinen langs de foodtrucks, proosten met wijn en speciaalbier en dansen op de hete plaatjes van de Platenbakker is toch het gezelligst met z’n allen?

De lekkerste vrijmibo van het jaar

Kom het weekend inluiden met je favo collega’s! Over het eten hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken…

Bekijk welke bands er komen

Wanneer is TOOST bij jou in de buurt?

Laat je vrienden weten dat je gaat