Ontdek de magie van Nachos by Machos, waar we nacho’s transformeren tot ware kunstwerken van smaak! Onze foodtruck is de ultieme bestemming voor nacho-avonturiers die op zoek zijn naar een smaakexplosie, houden van een beetje gekkigheid en veel smaak. Vergeet saaie, standaard houdbare sauzen – wij gaan voor zelfgemaakt, super vers en verrassend! Van klassieke guacamole tot gewaagde salsa’s. Elke hap is een avontuur op zich en heeft een eigen twist. Wat ons echt bijzonder maakt, zijn onze uitsluitend verse BIO-producten in al onze sauzen en relishes. We hebben voor elke allergie een oplossing, zodat niemand wordt buitengesloten van het feest. 

Naast onze overheerlijke nacho’s voegen we op elk festival een extra dosis smaak toe aan ons menu! Verwacht verrukkelijke Mexicaanse broodjes, een Mexicaanse brownie of bijvoorbeeld tortilla’s gevuld met verrassende verse ingrediënten.

Of je nu op een festival bent, een bedrijfsevenement bijwoont of gewoon zin hebt in een smakelijke traktatie, onze foodtruck brengt de Mexicaanse smaakexplosie met een twist recht naar jou toe. 

“Bold flavors, Bold moments: Nachos by Machos Boldly delicious!”