Onze FOODTRUCKERS

Echte blikvangers!

Een foodtruck moet een blikvanger zijn. Jij als bezoeker moet je eraan kunnen vergapen. Je mag zien dat de truck een kilometervreter is (geweest) en het nodige heeft beleefd als reisgezel.

We schotelen je kwalitatief goed food voor dat live is bereid. Elke foodtruck is gespecialiseerd in één recept.

Geniet van kleinere gerechten, oftewel tasters, van goed gezelschap en fijne muziek. Relax en proef de sfeer.

Hiernaast stellen we onze ‘aanhangers’ van TOOST Foodtruckfestival voor.

Reis je met ons mee dit seizoen en wil je hiernaast ook uitgelicht worden?

Meld je dan aan!

De tosti is de ideale snack die je de hele dag zou kunnen eten, Loek kun je er zelfs ‘s-nachts voor wakker maken! Hij is er zo gek op dat hij zijn liefde voor tosti’s met iedereen wil delen. Hij heeft daarom een oude Mercedes bus gekocht die hij omgebouwd heeft tot foodtruck. Nu kan hij het hele land (en ver daarbuiten) door om iedereen te laten genieten van zijn heerlijke tosti’s.

Piepers & Rund is Nederlandse taal voor een wereldse hap. Biologisch geteelde aardappels en respectvol opgegroeid rundvlees in een liefdevol jasje van de kokkin die een groot deel van de culinaire aarde heeft verkend. Aardappels en vlees, lekker vertrouwd, in werelds heerlijke varianten!

Fruitsmoothies, frushi’s, wafellolly’s, fruitsalades, vruchtenbowl, saladshakers, fruitpizza en smakelijke andere verrassingen! Lekker Hotel Mama tovert vanuit haar rode foodtruck de lekkerste dingen en alles is vers!

Pizza catering tot in de puntjes verzorgd. Pizza’s zoals pizza’s horen te zijn. Vers bereid, eigen gemaakt deeg en in de houtgestookte steenoven gebakken. Een ware Italiaanse smaak beleving!

Pofferdikkie das lekker! Poffertjes van biologisch meel van Molen de Zandhaas met heerlijke toppings als aardbei/slagroom, choco/caramel en meer.

Toeters & Ballen is het lekkerste festivalfood-etablissement van Rotterdam en omstreken. Wij serveren u een verdomd lekker broodje bal in drie eigenzinnige variaties. 100% homemade, 100% bakfiets!

Koffie en thee dat is ons ding. Wij branden de koffie in eigen beheer. Zeg nou zelf wat is er lekkerder dan de geur en smaak van vers gebrande koffie?

De Frietjes Truck kan je vinden op verschillende food evenementen. Wij verkopen vers gesneden frietjes, met zeezout en huisgemaakte sauzen.

Deze prachtige wagen neemt u mee terug naar de jaren 1920. De Vintage-ijswagen is een echte eye-catcher op ieder event. Hij heeft een romatische, gezellige uitstraling die uw gasten een glimlach op het gezicht brengt. In deze wagen is er ruimte voor 1500 bolletjes ijs.

Een mobiele keuken waarbij we letterlijk alles in een Pannenkoek rollen op basis van Spelt en Boekweit.

Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd tot foodtruck verkoop ik de echte traditionele homemade fair trade biologische Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer.

Wij verkopen crêpes met verschillende soorten toevoegingen, bijvoorbeeld poedersuiker, kaneel, boter, stroop, jam, appelmoes, fruit, Nutella, donkere en witte chocolade, marsepein, siroop, likeur, en ook hartige galettes kaas, ham, etc.

Heb je trek gekregen?
Kom dan naar TOOST Foodtruckfestival

TOOST Foodtruckfestival

Waarom TOOST

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. Wij vinden dat een Foodtruckfestival van minimaal 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt. Onze foodtruckers maken de lekkerste tasters. We TOOSTen op het samenzijn, op het lekkers en de muziek! We TOOSTen!

Contact

Cobaltstraat 7
2718 RM Zoetermeer

Kris de Pee – Event Manager: 06 – 31974926

E info@toostfoodtruckfestival.nl