TOOST
Brielle
24 + 25 + 26 + 27 april

Ik kom naar TOOST met…

kinderen/familievrienden/collega’s

Het lekkerste reizende festival van het jaar

Geniet van de lekkerste happen uit een bonte karavaan foodtrucks, proost met vrienden en familie op het weekend of dans met je collega’s voor het rollende podium. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen in de nostalgische schommels, bij het schminken, het circus of met de TOOST quiz! Met wie TOOST jij?

Door maatregelen van het kabinet omtrent de Corona-crisis is dit evenement geannuleerd. Maar hopelijk kunnen we van 17 t/m 19 juli 2020 alsnog genieten van het TOOST festival in Brielle!

data & tijden

vrijdag 24 april, 16:00 – 23:00 uur
zaterdag 25 april, 13:00 – 23:00 uur
zondag 26 april, 13:00 – 23:00 uur
maandag 27 april, 12:00 – 23:00 uur (koningsdag)

Blijf op de hoogte!

locatie

De foodtrucks

Om je vingers bij af te likken! De TOOST food-lineup neemt je mee langs vele windstreken en heeft voor elke smaak wat wils.

Muziek

Op het rollende podium vind je het hele weekend door livemuziek en dj’s om al het lekkers er weer af te dansen.

VR

DJ Oscar’s Discorette

ZA

I Am Lotus
El Collectivo Camacho

ZO

Retro DJ Yuppe Fish

MA

De Juf
El Collectivo Camacho

Toost met de familie

VOOR KLEINE EN GROTE ETERS

Kom gerust met de hele familie naar TOOST want ook de kleine TOOST’ers blijven makkelijk een dagje zoet op het festival. Zo zijn er elke dag verschillende workshops van Kunstkipp, is er een circusspeelplaats, wordt er geschminkt, kan er geschommeld worden in de nostalgische schommelbootjes en kunnen kleine speurders zich vermaken met de TOOST festivalquiz!

Familiereünie of kinderfeestje?
Lijkt TOOST je wel een mooie gelegenheid voor een familiereünie of kinderfeestje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en om te reserveren.

De Kids-crew

Om een leuk programma voor de kleine festivalgangers te verzorgen werkt TOOST samen met o.a. Circus Snor voor de circusspeelplaats, Creatief Confetti als host van de schminktent en worden de workshops verzorgt door de creatievelingen van KunstKipp!

Kijk voor het hele kinderprogramma op het Facebook-event


Blijf op de hoogte!

Toost met vrienden

MET DE HELE BUPS

Bel vandaag nog die vrienden waar je al zo lang mee zou afspreken, zet een mededeling in de buurtapp, vier veel te laat alsnog je verjaardag… of bedenk een andere reden om al je vrienden en bekenden mee te nemen naar TOOST.

Want struinen langs de foodtrucks, proosten met bijzondere wijnen of vers gebrouwen icetea’s en dansen op de retro plaatjes van DJ Yuppe Fish is toch het gezelligst met z’n allen?

De lekkerste vrijmibo van het jaar

Is het wel weer eens tijd voor een personeelsfeest of vrijdagmiddagborrel met al je gezellige collega’s? Reserveer dan alvast een personeelstafel op TOOST!

over reserveren en prijzen

Bekijk welke bands er komen

Brielle
Bleijkers Bolwerk

vrijdag 24 april, 16:00 – 23:00 uur
zaterdag 25 april, 13:00 – 23:00 uur
zondag 26 april, 13:00 – 23:00 uur
maandag 27 april, 12:00 – 23:00 uur

Laat je vrienden weten dat je gaat

Blijf op de hoogte!