TOOST
Brielle
20 + 21 + 22 april

Ik kom naar TOOST met…

kinderen/familievrienden/collega’s

TOOST FOODTRUCK FESTIVAL

TOOST is het lekkerste reizende festival van het jaar. Zodra de bonte karavaan met foodtrucks, de zomerse muziek-lineup en het kunstzinnige kidsprogramma neerstrijkt volgen drie dagen vol gezelligheid voor jong en oud!

data & tijden

zaterdag 20 april, 12:00 – 23:00 uur
zondag 21 april, 12:00 – 23:00 uur
maandag 22 april, 12:00 – 21:00 uur

Toost komt terug naar Brielle!
19 – 21 juli
2019

locatie

De foodtrucks

Om je vingers bij af te likken! De TOOST food-lineup neemt je mee langs vele windstreken en heeft voor elke smaak wat wils.

Muziek

Op het rollende podium vind je het hele weekend door livemuziek en dj’s om al het lekkers er weer af te dansen.

Toost met de familie

VOOR KLEINE EN GROTE ETERS

Kom gerust met de hele familie naar TOOST want ook de kleine TOOST’ers blijven makkelijk een dagje zoet op het festival. Zo zijn er elke dag verschillende workshops en kinderactiviteiten in de kidscorner, wordt er geschminkt, kan er een rondje gemaakt worden in de nostalgische zweefmolen en ook de poffertjeskraam blijkt elk jaar weer favoriet.

Familiereünie of kinderfeestje?
Lijkt TOOST je wel een mooie gelegenheid voor een familiereünie of kinderfeestje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en om te reserveren.

Make It Art Worthy

De kidscorner op TOOST wordt gehost door Make It Art Worthy, een stichting die kunstenaars inzet om de leukste workshops voor kinderen te verzorgen. Zo is er elke dag weer iets leuks te beleven. Van muziekinstrumenten en afvalbeestjes maken tot schilderen in het zand en toneelspelen.

Kijk voor het hele kinderprogramma op het Facebook-event

Toost met vrienden

MET DE HELE BUPS

Bel vandaag nog die vrienden waar je al zo lang mee zou afspreken, zet een mededeling in de buurtapp, vier veel te laat alsnog je verjaardag… of bedenk een andere reden om al je vrienden en bekenden mee te nemen naar TOOST.

Want struinen langs de foodtrucks, proosten met wijn en speciaalbier en dansen op de hete plaatjes van de Platenbakker is toch het gezelligst met z’n allen?

Bekijk welke bands er komen

Reserveer een paastafel

Kom 1e of 2e Paasdag brunchen op TOOST in Brielle! Je reserveert nu (gratis) een gedekte brunchtafel voor de hele familie door ons te mailen met hoeveel personen en welke dag je komt.*

De foodtrucks hebben een speciaal voor Pasen een zalig menu voorbereid en ook de kids-corner heeft veel vrolijks in petto. Bij aankomst staat er een tafel voor je klaar en je ontvangt per persoon een glas prosecco of jus d’orange…en dat allemaal gratis! Je betaalt enkel voor het lekkers wat je bij de foodtrucks haalt.

* alleen reserveringen gemaakt vóór zaterdag 20 april, 12:00 uur worden meegenomen. Gasten van de gereserveerde tafels worden op de bevestigde dag tussen 12:00 en 14:00 uur verwacht. 

Brielle
Bleijkers Bolwerk

zaterdag 20 april, 12:00 – 23:00 uur
zondag 21 april, 12:00 – 23:00 uur
maandag 22 april, 12:00 – 21:00 uur

Laat je vrienden weten dat je gaat